Mellandagarna och nyårsafton i bilder
Vi åkte hem från Falun på fredagen, så på lördagen hade vi bestämt att besöka dumme mosse med lite kompisar. På vägen till grillen stötte vi på några andra kompisar.
Grill. Det blir alltid lite kaos när man grillar, ät utomhus och det är vinter. Barn tappar korvar, gråter, trillar, fryser, det blir rök och alla äter i olika omgångar. Men ett härligt kaos är det minsann. Resten av helgen umgicks vi med min familj som var nere och hälsade på farmor. Dessutom har vi ju tagit bort blöjan för L, men mer om det i ett annat inlägg.
Sen hoppar vi några dagar och hamnar på nyårsafton. Under dagen var vi bara hemma och fixade med mat och sådant inför kvällen.
Jag och min älskade lilla tjej!
En väldigt god välkomstdrink!
Vi var 9 vuxna och 7 barn. Ingen av oss bor speciellt stort så vi gjorde något väldigt härligt - hyrde kyrkan. Kidsen kunde inte ha det bättre! Dom hade stor yta att springa omkring på!
Vi delade upp maten, så några hade hand om förrätten, vi och en annan familj hade ansvar för varmrätten, några andra efterrätten och sen dricka. Funkade toppen!
Vi gjorde det så mysigt som möjligt!
Så glad att jag fick fira in det nya året med bland annat denna tjej vid min sida! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress