Min helg i text och bilder
Fredag;
Fick lov att gå igenom mina mobilbilder för att minnas vad jag gjorde i fredags, så kort är minnet. Det visade sig att jag var ute med kidsen och matade änderna, och under eftermiddagen hämtade min svärfar L då han skulle sova över hos dom, Arvid var nämligen i stockholm med jobbet då dom hade gala. Hade gääärna varit med och klätt upp mig kan jag säga, men tyvärr är dom redan så många i bolaget att respektives inte bjuds med. Men skönt för mig att L kunde vara hos sin farmor och farfar. Jag spenderade kvällen hemma hos några vänner och jag blev serverad Phillippes pasta som är ÖVERALLT på internet. Och ja, det var så så så gott! 
 
Lördag;
Innan mina grabbar kom hem vid 16.00 så STORSTÄDADE jag lägenheten. Det är ju betydligt mycket lättare att bara ha ett barn. Tänk er storstäda så som att skrubba duschväggar, rengöra kakelfogar och rengöra lister. Den nivån. ÄLSKART. Sen hann jag även baka bröd. På kvällen hade vi talangmys i soffan med popcorn. Riktigt mysigt. 
 
Söndag;
På söndag hade vi några vänner från Stockholm på besök. Det blev lunch, fika och utelek. Kvällen blev lugn i soffan för min del, och Arvid övade på lovsånger med sin bas så han har ansvar på lovsången på skidlägret han ska på vecka 7. 
 
Måndag;
Igår hade vi en jätterolig dag med kompisar på Leos lekland. L ÄLSKADE det kan jag tala om. Han var absolut inte rädd och åkte allt han kom över, sprang runt och var allmänt glad och lycklig. Så kul. När vi var klara där åkte vi hem till oss för pizza och fika. Sen somnade L bums kan jag tala om. Så rolig dag. 
 
Idag är det tisdag och jag har haft hembesök av BVC samt varit på en föräldrautbildning. Så värt! Ska på den 6 gånger till. 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress