Vad jag hinner med på dagarna
Galet vad jag inte får till bloggandet längre.. SÅ mycket att göra, SÅ lite tid (eller ja, jag har ju lika mycket tid som alla andra här i världen, men just nu finns det tusen andra saker på min priolista, och när det väl är kväll är energin helt slut).
 
Nog om tidsbrist, tänkte vara positiv och skriva om det jag faktiskt hinner med. Vilket är mina barn, min man, kyrkan, vänner, bak och matlagning. 
 
1. Fick ju en väldigt efterlängtad köksassistent i julklapp!! Så lyxigt och härligt och inte nog med det så underlättar den så mycket! Har hunnit med att baka bröd och paj till kyrkan än så länge. 
2. Har stor inspiration till matlagning just nu - det är ju positivt såklart för jag älskar när jag känner att det är roligt att laga mat och testa nytt MEN oj vad det kostar mycket att testa nytt och köpa sånt man inte brukar. Pengarna på ICA-kontot försvinner i ett nafs. Men det är det värt för både mig och Arvid, är det något vi inte vill snåla på så är det mat. 
3. Vi har testat att ge A flaska med ersättning och hon tog det jättebra så det är skönt att veta. Anledningen till att jag testade var för att se om hon skulle sova längre perioder på natten utan att vakna, men så blev det inte, så jag fortsätter amma. 
4. Att få L blöjfri går SÅ över förväntan. Vi började söndagen innan nyår och första dagen blev det en del olyckor, andra dagen blev det bara en olycka, 3:e och 4:e dagen blev det inga, sen har det blivit någon ibland, men jag är så stolt. Känner att detta kommer gå vägen. Vi har inte tagit nattblöjan än men även med blöja på har han sagt till att han behöver gå på toaletten. Vilken lättnad! Vi får dock hjälpa en del med att rutinkissa, men det gör vi inte när vi är hemma utan bara om vi ska iväg/är hos andra.
5. A tog sig några millimeter framåt idag!! Det räknas KNAPPT haha, men nu kommer det nog gå snabbt tills hon fattar helt och hållet. Tror även hon för första gången gjorde ett aktivt val att vinka tillbaka!
6. Har tagit tag i min fotobok för 2019. Har kommit ungefär en tredjedel av boken. Det tar sån tid, men känns så viktigt, så jag måste prioritera den. Fast allt jag vill på kvällarna är egentligen att mysa.
7. Jag har lite smått kommit igång med träningen. Hittills kommer det inte helt självmant utan det är min man som peppar mig, men jag hoppas det snart byts ut mot att jag vill själv. VET att det får mig att må så mycket bättre. 
8. I lördags gick jag på restaurang med två fina vänner och var helt barnfri. Vilken känsla att få äta god mat i lugn och ro. Kändes så lyxigt! Första gången jag var i från A i 6 h. 
9. Natten mellan söndag och måndag sov L hos sin farmor och farfar så jag och Arvid passade på att laga god mat, tända massa ljus och kolla på en dokumentär på Netflix. Älskart! 
 
 
En riktigt god drink, receptet finns hos mat och maräng!!
En riktigt trött liten kille som somnade på golvet!
Finaste Linnéa vars 26-årsdag vi firade med ett besök på Bada Bing!
Myskväll!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress