Min helg i text och bilder
Hela helgen har vi spenderat i Göteborg. Och vilken helg det blev. WOW. 
 
Fredag;
I fredags åkte vi till våra vänner Jocke och Heidi igen. Eftersom vi skulle på bröllop på lördagen så hörde jag av mig och frågade om det skulle passa att ses under fredagen eftersom vi ändå skulle till Göteborg. Vilken lycka att dom kunde. Och vilken kväll vi fick tillsammans. Vi åkte ut med deras båt för att bada och grilla. Det var så skönt i vattnet och det blev en helt magisk kväll. Det blev även bajs på mina ben (av ett barn haha), lite gnäll och annat som hör småbarnslivet till. Så helt smärtfritt är det ju inte att åka ut på havet med 5 barn haha. Så ni inte blir lurare av bilderna som inte direkt fångar bajs-på-benet-händelser haha. 
 
När vi kom hem igen och la barnen så satt vi uppe sent och bara pratade. Jag satt i bara linne och frös inte ett dugg fram till klockan typ 1 på natten. Hur galet? Det är inte många sådana kvällar/nätter som man får här i Sverige. 
 
Lördag;
Jag är ständigt morgontrött nu för tiden. Inte för att den natten bjöd på speciellt många timmar, men ändå. Så trött och lite mör åkte vi vidare till min "extra-familj" där mina föräldrar befann sig. Dom var barnvakt medan vi gjorde oss i ordning, vi fick lunch och sedan åkte vi till bröllopet. Det var flera turer fram och tillbaka om det skulle bli, men dom körde på utomhusvigsel och har festen någon annan gång. Vigseln blev i brudens föräldrars trädgård och det blev helt magisk!! Efteråt var det NOLL stress utan vi minglade och vi kände att vi typ hann prata med alla som vi ville, och det brukar ju aldrig hända på sådana tillställningar annars. Så bröllopet blev en succé. Så fint, bra, kul. 
 
På kvällen hade jag och Arvid egentid igen, mina föräldrar har verkligen varit generösa mot oss det senaste, det är dom ju alltid iofs, men nu när vi kan lämna bort A lite mer så har vi faktiskt tagit oss lite egentid när det erbjudits. Vi åt bara ute och sen tänkte vi "hitta på något" som typ minigolf, men jag kände mig alldeles för trött och sliten för det så vi tänkte om, satte oss i bilen och åkte dit vi skulle sova för natten (utan barnen), hemma hos en kompis/familjekompisen. Så vi köpte med oss chips och kollade serier, precis vad vi behövde, båda var så så trötta. Sen sov vi som stenar, och när jag vaknade kände mig ändå trött. Så segt haha. När kan jag få känna mig pigg?! :P
 
Söndag;
Söndagen spenderade vi hemma hos min extrafamilj med mina föräldrar. Vi lite i lekpark och åt gott. 
På kvällen åkte vi till nattens sovplats vilket var hamnen i Fiskebäck. Vi gick en promenad i området när vi försökte få barnen att somna och blev nostalgiska, det var efter den promenaden jag skrev senaste inlägget.
 
Måndag;
Vi åt frukost med mina föräldrar, och efter det åkte vi och besökte en ungdom med familj, även vår gamla kollega. Så kul att hinna prata lite mer och fantastiskt att se vart ungdomarna befinner sig i livet just nu.
 
På kvällen åkte vi hem till en av Arvids bästa barndomsvänner där vi åt mat och pratade ikapp. 
 
En VÄLDIGT bra helg! Tacksam till tusen! 
Gör er beredda på bildbomb! 
 
Nattmys och prat med vänner
trött tjej på båt, somnade i pappas famn!
utsikten från sjöboden
Hälsa på gamla ungdomar 
Lek med kompisarna
Fotade helt galet underexponerat för att jag ville exprementera lite, och är väldigt förvånad över resultatet. Egentligen är denna bilden nästan helt svart, men så kan man ändå dra upp ljus så det ser ut såhär tillslut. Arvid tyckte den var cool i alla fall haha. 
Men huuuur fint?
Det vackra brudparet! Så nöjd med denna bilden?!
MY GIRLS!!! Hade bönegrupp med dessa i 4 år! Och träffade dom nästan varje dag utanför det också, i 4 år. Älskar alla så så mycket <3 Tänk att dom skulle börja 7:an när jag kom och nu har dom tagit studenten, gifter sig, pluggar vidare och jobbar. GALET! 
Simon och Hanna! <3
Familjehäng!
 
Kvällspromenad med fin himmel som vi ville fånga på bild! <3