2020 - år av sjukdom
Nej du, 2020, du har inte levererat hittills. Inte när det kommer till hälsa iaf. För om det är något du levererat, då är det minsann sjukdomar. 
 
GALET vad vi varit sjuka detta år. Speciellt jag och Arvid faktiskt. Arvid har varit hemma från jobbet flera gånger redan, jag har varit sjuk mer eller mindre från januaris början, mest med täppt näsa osv, vilket inte är farligt men irriterade. 
 
Nu är hela familjen däckad. Vi är helt under isen. Jag och barnen har feber. Arvid är slö och trött. Jag har ont i leder, huvudet, nacken och är så täppt. 
 
Som grädde på moset så började L att tokspy idag. Inte magsjuka som tur är, men pga allt slem från förkylningen. Tyvärr hjälper inte medicinen alls bra just nu. Nu har han precis somnat och jag ber till Gud att vi ska slippa hosta och spyor under natten. 
 
A hostar också en del. Är snorig. Gnällig. Har säkert ont någonstans. Men vi får i henne antibiotikan.. Just det, nämnde jag att hon hade andningssvårigheter en natt? Vi åkte i alla fall in till barnakuten som vi blev beordrade, det var inget att göra angående aningen men det visade sig att hon hade öroninflammation. 
 
Haha. Alltså. Livet.
 
Vill bara lägga mig på soffan och sluta existera för ett litet tag. 
Vi skulle egentligen haft kalas för L denna helg men min mamma som är extra känslig för sjukdomar just nu kunde inte komma nu när vi var så sjuka. Så ja, allt blev fel och tråkigt men denna helg.
 
Känner mig opepp. Irriterad. 
 
GÖR OSS FRISKA!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress