3 ÅR!
Igår fyllde min lilla älskling 3 år. Kan inte riktigt fatta det!!! 
 
Vi hade lite planer för dagen men då Arvid har influensa fick vi ställa in dessa. MEN, dagen blev helt magisk ändå!! Tycker jag. Och det tycker nog även L, för han sa nämligen redan när han fick sin bananpannkakstårta "mamma, du är bäst, mamma, du är jättebäst!". SÅ gullig och det värmde mammahjärtat. Sen var han helt otroligt taggad då han fick åka till leklandet! Och där fick han springa runt och leka med sin bästis Vera!! Och jag och Nathalie fick haka på. Och jag hade SÅ ROLIGT! Det var helt helt magiskt. Det var jag, Nathalie och våra stora barn. Så som det var förr. Och det märktes på båda barnen att dom njöt av att ha vår fulla uppmärksamhet, och att vi inte behövde dela fokus och uppmärksamheten. Det kändes helt otroligt fint att få ge L det. 
 
Efter leklandet åt vi middag på MAX vilket L älskar. Han fick till och med en glass. Det var ju liksom hans födelsedag. Dessutom fick han en chokladboll med tomtebloss i under dagen vilket han tyckte var så festligt. Och såklart juice. Och färska hallon och blåbär vilket han ÄLSKAR. Och grädde till pannkakorna. 
 
Han var så så glad när vi kom hem sen. Och han stupade i säng. Och gjorde något ovanligt, sov till 8! Magiskt enligt mig och Arvid. 
 
Det känns verkligen som det blev den absolut bästa dagen för L med tanke på förutsättningarna. Och presenter då? Då han redan har så mycket leksaker, och då han faktiskt inte kan önska sig något än (han fattar nog inter riktigt tror jag?) så köpte vi inte så mycket. Vi köpte ett bamsespel med gympa, då vi uppskattar rörelse i denna familj (vi invigde det på hans födelsedag och det var mycket roligt!), dessutom fick han en grej, som kostar så otroligt lite, som är en förälders värsta mardröm (och tro mig, vi diskuterade inköpet innan), men jag bara visste att det skulle bli den absolut bästa presenten någonsin, för han har nämligen gått runt i veckor, kanske månader, och låtsas haft en visselpipa i munnen (tror han sett det på mästerflygarna). Han har dock inte vetat att det finns visselpipa på riktigt (men han har kunnat ordet), så vi valde att köpa en visselpipa. Och tro mig när jag säger att han ögon på ritkigt LYSTE när han såg vad som var i paketet och när han fick testa den. Jag gick med på att låta honom använda den en stund och han ville gärna att jag skulle springa när han gav mig signal. Men framöver kommer han få använda den utomhus (vi kommer gömma den lite smidigt hehe). Men helt klart värt det när jag såg hans lycka så jag är glad att vi kom på den presenten. Sen fick han även en tröja från Zara, och han sa att den var jättesnygg, men det var nog ärligt talat mer för min egen skull. Haha. Sen blev ju leklandet som en present. Vi satsar nog mer när han verkligen förstår presenter på ett annat sätt. Och som sagt, han blev ändå helt överlycklig över en visselpipa.
 
Var verkligen orolig för min ork då jag varit borta hela helgen, och det dåliga samvetet gnagde i mig. Men jag tycker ändå vi fick till hans dag helt fantastiskt bra. Arvid kunde ju inte förbereda något då han hade influensa, men jag hade ork kvällen jag kom hem till att förbereda pynt och blåsa ballonger. 
 
Väldigt glad son, väldigt glad mamma. 
 
JAG ÄLSKAR DIG MIN SKATT!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress