AJ MITT MAMMAHJÄRTA
Senast jag skrev var i lördags... Då skrev jag att vi hoppades på en bra natt och att L inte skulle behöva hosta sig igenom natten.. Hehe.. Kan ju skriva som såhär. Så blev det inte.
 
Istället spydde L fem gånger under kvällen och kunde inte sluta hosta så tillslut åkte vi till akuten även med honom och han fick någon kortisonlösning, men som tyvärr inte hjälpte. Så även natten till söndag var totalt kaos och Arvid fick ge honom medicin varje halvtimme.. Stackars liten älskling. Och stackars Arvid som behövde upp till jobbet. 
 
Men som om inte hostan och spyorna vore nog så har L fortfarande 39,5 i feber. Han får knappt i sig mat. Är slö även fast han sover flera timmar under dagen. AJ MITT MAMMAHJÄRTA. Det gör så brutalt ont i mig att se L må så dåligt som han gör nu. Vill bara att febern ska vända också!! 
 
A mår bättre nu, nu har hon bara snor kvar.. Men i söndags var det inte bra med henne då hon blev blå om läpparna och började hosta massa + fick 40 graders feber.. Men det gick över sen som tur var, men jajamen, då blev det ett till besök på akuten. (Vi rådfrågade med några läkarvänner och 1177 innan vi åkte dit, såklart). 
 
Nu får det GÄRNA vända.
Be för oss!!
 
Det är inte som att jag fotar loss här hemma just nu. Men har tagit några och kan väl bjuda på dom. 
 
Favoritmackor just nu
Sovande sjukling. Och ja, jag har hårband eller rosett på A nästan hela tiden - men det är för att hennes hår ligger i ögonen annars + att hon snorar så mycket att håret blir helt snorigt om jag inte har det uppsatt! 
 
Så glad att hon älskar att sova med sin kanin!
Jag, Arvid mamma och pappa tippade på mello och jag fick 6/12 rätt! Yey!
trött och uttråkad på akuten!
Sovande liten älskling.. Han ser så smal ut här. Han ligger ju redan efter i vikt som det är pga astman.. Och nu blir det ju inte direkt bättre! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress