Det kaosiga tvåbarnslivet
Jag tror inte man kan förstå hur intensivt tvåbarnslivet är förrens man fått uppleva det själv. Det är KAOS, nästan jämt. Idag LÄT jag L hälla ut ris på golvet bara för att få laga mat ostört. Jag såg det liksom hända och sa inte emot. En sån grej man tänkte att man aldrig skulle göra, innan man fick barn. Nu är man där. Sen fick jag gå runt med ris under fötterna + ris i hela lägenheten. 
 
En grej jag dock blivit chockad över är hur lätt det varit att hålla A ifrån skärmar? Jag har fått höra från många håll att man "ger upp" lite mer på barn nr 2. Men då A varit så nöjd OCH inte varit intresserad när L kollar så har det gått väldigt bra hittills. 
 
Anledningen till att jag kom in på tvåbarnskaos är för att vi igår umgicks med Linnéa och hennes två kids. Linnéa skulle fota barnen till hennes jobb - och det var KAOS DELUXE. Det gick ändå över förväntan (från mitt håll åtminstone, då L som ni vet vägrar bli fotad) men ja, skulle man filmat oss igår hade man fått se två svettiga mammor som försökt rodda 4 kids. 
 
När vi väl kom ut sen och skulle leka i lekparken så hann vi precis sätta oss för att dricka kaffe - och sen stoppade båda barnen fötterna i en å och blev genomblöta. Det är inte en enda lugn stund när man hänger. 
 
Men är så otroligt tacksam för den vän jag fått i Linnéa. Att jag får dela mammaledigheten med henne. Och så är jag så glad för våra goa kids. 
 
 
Men HAR ni sett några gulligare?! Inte jag. Dessa tjejer alltså - LOVE THEM! <3
Emelie

Åh vad jag känner igen det där, haha, kaoset och hur man låter den stora göra nått man normalt skulle säga till om bara för att få lite lugn och ro 😅

Anonym

Tack. För att du skriver det. Vet. En 1-åring och än 3-åring

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress