Nätter av kaos
Jag vet inte ens vart jag ska börja?! Men nätterna i helgen som var - dom var KAOS. Jag tror att varken jag eller Arvid fick en timme i sträck under tre nätter!! L feberyrade, var vaken långa perioder, var ledsen ibland och väckte då sin syster och så höll det på. 
 
Därför är jag väldigt glad över att kunna säga att han inatt sov HELA NATTEN och dessutom är feberfri idag. H-a-l-l-e-l-u-j-a-h. Han har dock fått några utslag runt munnen nu?! Men inväntar och ser om de kanske försvinner av sig själv. 
 
Annars då? Har väl i princip känt mig som sämsa mamman i hela världen. Jag har ju inte sovit så mycket, haft dålig energi och inte varit jättepåhittig med barnen, och jag bara önskar att jag vore med pysslig än jag är. Men jag gillade inte ens att pyssla när jag var liten själv. Har även dåligt samvete över att jag önskar att jag kunde få vara själv hemma, om så bara för en timme. Jag vill städa, rensa, och fixa OCH bara ligga och slappa utan att någon säger "mamma" varje sekund. Får man ens känna såhär?!?! Tycker det känns jobbigt. 
 
Jaja.
Kan ni inte dela med er av något kul? :) 
 
Såhär såg vår helg mest ut dagtid... 
Emelie

Oj stackarna, krya på er! Fasar dagen min kille får feber första gången men han är bara 6 veckor än så länge! Har precis lagt ut min förlossningsberättelse, kolla gärna in om du har lust. Annars ha en fin dag<3

Anonym

Så får man känna!

Anonym

Tack för ärliga inlägg om kaos, dåligt samvete, dåligt tålamod och längtan efter egentid. Känner igen mig till 100%. Har 2 barn som är jämngamla med dina barn. Du är inte ensam om dessa känslor. Kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress