Tiden springer ifrån mig, och lite tankar om Corona
På något märkligt sätt försvinner bara tiden ifrån mig, även fast vi mest är hemma. Som ni vet så vill jag inte sitta framför datorn när jag är ensam med barnen (och helst inga andra skärmar heller, men det är ju svårt!!! dock har det hjälpt mig MYCKET genom att ha en gräns på 30 minuter dagligen). 
 
Hur som helst så uppdaterar jag ju inte?! Vet inte vad som händer. Men jag är inne i en period då jag är riktigt trött och då prioriterar jag lek med barnen och soffmys med min man på kvällarna. Men snart hoppas jag att det vänder och att vi blir helt friska. Nu skrämmer man ju folk om man är minsta snorig, vilket vi är så det gäller att hålla sig borta från folk haha. 
 
Har ju inte skrivit något om Corona. Finns inget, eller massor, att skriva. Det jag vill skriva är "DET FÅR INTE HÄNDA MIN MORFAR NÅGOT!" och med det sagt så säger jag alltså - TRÄFFA INTE FOLK OM DU ÄR DET MINSTA SJUK, för - eftersom jag nu känner som jag gör om min morfar, så finns det miljoner andra som känner likadant om sina mor och far-föräldrar eller andra i riskgrupper - så vi måste visa respekt och vara försiktiga så vi inte sprider smitta till dom i riskgrupper.
 
Ja, det var väl ungefär min tanke. 
 
Idag hoppas jag vi får till lite lek ute. 
 
KRAM!
 
Denna tjej blir bara mer och mer blond!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress