Tjejresan i Gdansk
HEJ PÅ ER!
Long time no see, osv. 
 
VILKEN HIMLA HELG JAG HAFT. Jag låste upp min insta för helgen (har ju annars bara att jag får vara inne max en halvtimme om dagen på sociala medier, nu är den låst till en halvtimme igen, och bara Arvid kan koden), så ni som följer mig där vet ju vad jag har haft för mig, för jag var flitig med mina uppdateringar. MEN. Jag tänkte ändå visa lite osedda bilder. 
 
Såå. Vad har vi gjort? Vi har haft tjejmys på hotellet - som var SÅ FRÄSCHT och SÅ BILLIGT(!!). Vi har ätit ASGOD mat, njutit av goda drinkar (alkoholfria för mig), strosat runt och njutit av magisk miljö - det är så fint i Gdansk, det kunde åtminstone inte jag tro, vi har shoppat, druckit kaffe, vi dansade hela natten en natt (vi var iaf ute till 04.15 - HEJ TRÖTT MORSA, men jag klarade det!), jag har sovit så gott, vi har skrattat ihjäl oss, pratat minnen, skapat nya minnen. Det har varit världens bästa resa med mina fina tjejer. 
 
Och hur har det gått hemma och med amningen? Alltså, hemma gick det sådär då Arvid fick influensan - TUR att vi har hans föräldrar nära som kunde hjälpa till med L. Men annars gick det kanon med A på nätterna och hon vaknade typ bara 1 gång för ersättning och kunde somna om hyfsat snabbt, så det gick så mycket bättre än vi tänkt.
 
Och för mig gick det också jättebra, pumpade 1 gång om dygnet men hade inte behövt göra det ens då jag inte kände att det behövdes egentligen. Så skönt att det funkade. Sen när jag kom hem har hon ammat igen och det gjorde mig GLAD, för jag känner verkligen att jag vill amma lite lite till. Men kommer bli lätt att sluta för nu äter hon jättebra (!!) och mina bröst gör inte alls ont om jag inte får amma. Sen dog jag inte av saknad heller vilket var SÅ skönt!! Jag längtade hem när Arvid skickade gulliga filmer, men utöver det kunde jag verkligen vara i nuet och njuta totalt. Saknaden kom på bussen hem (jag åkte mkt senare än tjejerna då det var de tiderna som passade bäst med flyg och buss), och sen i måndags insåg jag hur SJUKT mycket jag saknat dom egentligen för jag ville bara pussa ihjäl deras små gosiga kinder. 
 
En film jag fick var på L. Han hade sagt till Arvid att han ville skicka en video där han sa att han älskade mig. Hur fint?! Min lilla älskling!
 
Men jag känner mig så sjukt TACKSAM. För min familj, mina tjejer, resan, god mat och ja, bara allmänt. 
 
Och just det, mitt tjejgäng jag var där med. Vi kallar oss BASTOJA. Det var för att vi hittade varandra i bastun första veckorna på gymnasiet. Sen dess har vi hållit ihop i vått och torrt trots att vissa sidor som vi har är varandras motsater. Men vi funkar så bra ihop. Har så kul. Kran prata om allt. Respekterar varandra. Älskar varandra. 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress