Vad är det som händer?
Tänkte bara kika in här och säga hej. Det är så mycket som händer i världen, Sverige och ja, överallt, så jag vet inte ens vart man börjar. Känns som att jag inte hänger med, känns som jag inte förstår något alls över vad som händer. 
 
Vad jag dock vet är att min familj som ÄNTLIGEN skulle hälsa på oss inte längre kommer göra det. L blev sjuk IGEN, och inte så lite heller, tempen har legat på 39.8 idag och jag känner mig knäckt, ledsen och trött. Dom har inte firat L än pga att vi varit sjuka sen han fyllde år, och nu fanns hoppet då vi varit friska i veckan, men nej, det höll inte i sig till helgen. Känns bara så orättvist. Så mamma som har nedsatt immunförsvar från sin bröstcancer, och sin dubbelsidiga lunginflammation (+ att hon överlag inte mår helt bra fortfarande) + corona kan ju verkligen inte träffa oss när vi är sjuka. Så otroligt tråkigt då min bror också skulle kommit. 
 
Vi som varit mest inne och när vi väl träffat kompisar varit utomhus.. Riktigt segt är det när vi gjort "alla rätt". 
 
Hela veckan har vi taggat och pratat på face time och L har längtat efter att få ställa sig på stegen på vår altan och vinka till "vita bilen" när den kommer (vår tradition som vi alltid gör när mamma och pappa hälsar på). Vi har pratat om att han ska få presenter, tårta och ballonger. Och mest av allt - leka massor. Han älskar leka med mamma, pappa och min bror. Blir så ledsen över att han inte får det. Blir också så ledsen över att dom inte får träffa A och se alla hennes framsteg. Samtidigt vet jag ju att detta är "en piss i havet" över vad folk behöver gå igenom världen över.. Men ni som har barn förstår nog ändå att det gör lite ont över att se ens barn besviken.. 
 
Men nu är det som det är. Jag försöker vara positiv, det blir ju karantän igen för oss, men det blir i alla fall tid med familjen och det älskar jag ju. Sen är det jobbigt att se L så dålig, han är verkligen helt slut och ligger mest ner. 
 
Arvid nattar nu A, jag sitter i soffan och väntar på soffmys, L sover sedan länge. Ja, vi får väl göra det bästa av det. 
 
Så STOR kram till er. Ta hand om varandra. 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress