Veckan som gått
Bortsett från att L blev sjuk idag har vi haft en väldigt fin vecka.
 
Vi kan börja med gårdagen, som var den bästa. L fick ju aldrig något kalas eftersom vi alla i familjen var sjuka när det väl skulle bli av, och vi hann ju inte ens bli friska innan allt med Corona hände. Så det dåliga samvetet har legat och gnagt i mig. 
 
Men så hade världens finaste kompisar, Vera och Joline, och deras fina mammor styrt upp ett kalas till L. I skogen såklart, eftersom vi inte ses inomhus nu med några vänner. De hade fixat teckning, present, popcorn, chokladbollar, rulltårta, juice och vimplar. L blev SÅ glad och jag som mamma blev helt rörd. Det betydde så otroligt mycket för båda två av oss. Tänk att man kan ha så fina vänner. <3 Otroligt tacksam. Kidsen cyklade runt i skogen, lekte kurragömma, sprang av sig och skrattade och hade det SÅ bra. Jag älskar när kidsen går bananas utomhus. Det känns som att i alla fall min son är som gladast när han får springa omkring och upptäcka utomhus. 
 
Annars har vi även hängt och lekt i stadsparken, spelat fotboll och kollat på djuren. Också en succé.
 
Sen besökte vi en lekpark som blev mycket populär hos L eftersom de hade polisbilar och brandbilar som man kunde sitta i..
 
Ja, ni hör ju. En väldigt fin vecka att se tillbaka på. Nu blir ju helgen karantän, igen, pga feber. Men då gäller det att behålla humöret och vara tacksam för det som var. 
 
Vill avsluta med att säga ett STORT TACK till våra fina vänner för att ni tänkte på L. <3
 
 
Anonym

Åh vart ligger denna lekpark? Har en sån som älskar polisbilar

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress