"Ängeln"
Fick några frågor om "ängeln" som ska flytta in hos oss som jag tänkte besvara.
 
Men vill bara börja med att säga att detta inte alls är i närheten av alla "nissedörrar" som man kan se överallt på instagram. Jag har en dörr, stege och en postlåda. Inte mer än så. Har varken tid eller ork att fixa mer just nu.
 
Och nej. Jag är inte så ambitiös att jag redan skrivit alla brev eller tänkt ut allt vi ska göra. 
 
MEN det jag har tänkt är att jag vill smyga in kristet budskap i det hela, att berätta om Jesus och inte bara om tomten. L tycker ju för tillfället att födelsedagar är det roligaste som finns och då kommer vi passa på att skriva om att Jesus snart fyller år. Vi kommer göra saker tillsammans som familj, någon dag kommer barnen får ett uppdrag att göra någon annan glad och då passar vi på att skriva om "den gyllene regeln" osv osv. Hänger ni med? Det blir alltså inte massa presenter, utan framförallt ska ängeln peppa oss till att baka tillsammans, fika tillsammans, sjunga och dansa tillsammans. 
 
Ja, ni fattar kanske. 
 
Är dock 100% medveten om att det barnen behöver allra mest är kärleksfulla och närvarande föräldrar, ingen Nissedörr eller ängel i världen kommer ens i närheten av hur viktigt det är. Så orkar/vill/kan du inte göra något liknande så vill jag bara skicka med att tid och kärlek är det barn mår allra bäst av. 
 
Vill bara skicka tusen kramar och massa kärlek till alla mammor där ute som känner att dom behöver. Det sista jag vill är att bidra till någon stress eller dåligt samvete, anledningen till att jag skriver är för att det kanske kan bli till någon inspiration hur man får in tron under hela december på ett enkelt och lättsamt sätt för barnen, om man nu har en tro.
KRAM!