Min helg (mitt liv det senaste) i text och bilder
 
 
Alltså, hur SÖT är inte denna kille?! Söt som socker, men är ju partisk jag vet. Haha.
I söndags var vi i Hovslätt och gick en fin liten promenad och lät barnen springa fritt i skogen och kasta stenar i vattnet, vi fikade och hade det allmänt mysigt. ÄLSKAR utedagar. Men har stora problem med all SOLHETS som uppstår, får alltid sån ångest av att jag inte "tar tillvara" på dom fina dagarna så som alla andra gör när solen tittar fram. 
Denna tjej sitter tyvärr inte länge med oss vid matbordet och äter själv. Sen ska hon ner och bli matad när hon leker katt... Hehe. Ja, det är de nya nu. Leka katt och bli matad, och så varvar hon det med att stå på huvudet hehe. Hon säger väldigt många 3, 4 och 5-ordsmeningar nu. Verkligen mer verbal än L i denna ålder (man ska ju inte jämföra men ändå lite kul att se hur dom skiljer sig åt, eller är lika). 
Tar ju inte alls så mycket bilder med kameran längre, men hör försökte jag för eviga fredagsmyset lite mer seriöst. Och ja, A börjar bli TJEJIG måste jag säga. Hon vill gärna gå runt i sin väska, solglaslgon och glittriga och rosa sandaler mest hela tiden här hemma. Idag fick hon till och med gå med sandalerna till förskolan för att hon blev så arg annars, hehe. Men då tar jag givetvis med andra skor och tar hem sandalerna igen när hon inte ser. Men annars är popcorn en stor favorit här hemma vilket är bra, försöker ju att inte proppa i dom för mycket sötsaker även om vissa dagar är svårare än andra. Men i fredags kom L självmant till mig och frågade "mamma kan vi baka chokladbollar" och självklart säger jag inte nej då. Bara så mysigt att han tar egna initiativ till att hitta på något med mig. Dom drack vatten till denna gång men "självklart" lyxar vi till det ibland med festis eller så. Men ofta är dom nöjda med bara popcorn och vatten och tycker det är lyxigt, så det känns ju bara skönt att dom ser det som lyx tycker jag haha. 
 
 
Innan barnen åkte till Falun förra veckan för att sova två nätter hos mormor och morfar så ville jag ta några bilder mig och barnen... (jag ska erkänna att det var för att jag tänkte att det kanske händer dom något på bilresan.... ja, såna tankar far omkring i min hjärna ganska ofta om jag ska erkänna). Sen blir det ju bara allmänt kaosiga bilder för det är så det är med barn. Dom är aldrig still, dom svajar i humör och mina barn är i alla fall inte så pepp på att vara me på bilder, så man tar det man får helt enkelt. Tycker dom blev mysiga i alla fall, mitt bland tvätt, skor, leksaker och träningsmatta..
Träningen gör mig gott och jag har haft riktigt bra månader när det kommer till min PMDS. Sen att jag är låg lite till och från hela tiden nu är en annan femma haha. Nej, men ärligt talat så mår jag så sjukt mycket bättre i in PMDS just nu. TAAAACKSAM! 
Rotade fram en gammal tröja.. Väldigt blå som ni ser. Men tycker faktiskt det känns lite kul med färg nu i vår. Är ju annars mest för vitt, beige, grått och svart. Mest svart. 
Köpt lite sommarkläder till barnen. Här är A med ett nytt linne och kjol. Som ni ser så är linnet i samma färg som L's lakan typ... Min favoritfärg om jag ska välja en färgfärg. Lite mörkare grön men med typ nåt... grått i sig (lite osäker haha men ni fattar säkert, lite matt grön)? FINT. Har ju haft dille på den färgen i två år nu så mycket av barnens kläder är i den färgen hehe. 
Sådan mor sådan dotter, pussmun for the win. TACK JESUS att jag fick henne!
Även om jag ser en "tjejig sida" utvecklas så leker hon gärna med bilar också vilket jag tycker är härligt.. Vill ju inte påverka dom in i några könsroller liksom (och nej, det är inte jag som köpt solglasögonen och väskan ska jag tillägga hehe). Och självklart får L också låna om han skulle vilja, men han vill inte.
Men när A fick ha sina solglasögon så ville han ha sina egna iaf. 
Ja ni ser ju, denna tjej släpper inte taget om sin väska, skor och glasögon hehe.
En trött mamma. Jag brukar inte orka "fixa i ordning" mig när jag bara ska vara hemma och plugga. Men borde nog börja göra det för då känner jag mig åtminsone lite piggare och gladare. 
 
Det var allt för mig för denna gång! KRAM!