Gravidbilder
Blev lite nostalgisk av att fota gravidbilder igår på min kompis. Så satt och kollade igenom mina egna som jag tagit, både när jag var gravid med L och A. Man vet ju aldrig, men jag kommer kanske aldrig vara gravid igen? Den tanken känns både skön, men också lite sorglig. Än så länge är det inte alls på kartan med ett till barn, men vi får se hur vi känner i framtiden. I alla fall så var det väldigt kul att kolla igenom bilderna. Och jag fotade magen.. lite överdrivet mycket? Haha. Jag är glad att jag har bilderna idag, men min tanke under graviditeterna har alltid varit "detta kanske är sista gången, jag måste föreviga magen". Men ångrar alltså INTE att jag har dessa bilder, som sagt, så kul att titta tillbaka! 
 
Här är några bilder på mig som gravid med L; (är det förresten någon som hängt här inne sedan dess?).
 
 
 
Insåg för övrigt nu när jag kollade att jag inte alls har lika många bilder med A i magen, mot slutet tog jag igen det lite, men runt vecka 30 hade jag ju min graviditetsdepression så det enda jag gjorde då var att försöka överleva. 
Men här är bilderna från graviditeten med A;
 
 
 
Många bilder på mig själv i detta inlägg, haha, så blir det ibland :D  
Anonym

Jag började följa dig när du var gravid med din son då jag också var gravid med min äldsta ☺️

Daniela Skoglund

Har följt din blogg sen 2012! Hittade den när jag var sugen på surfing the nations och lusläste allt om din tid där haha. Åkte själv året efter och hade en fantastisk tid! Kände igen mig av så mycket du skrev. Så kul att följa dig!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress