MINA BARN
Alltså. Saknar ihjäl mig i mina barn. Redan. Förra veckan var jag ju helt själv. Denna vecka är det jag och Arvid. Barnen åkte i morse till Arvids föräldrars stuga. Och jag vet ju att det är för det bästa.. Att dom har det jättebra där istället för att gå på förskola, att vi behöver göra såhär för att kunna ha semester tillsammans hela familjen, men jag saknar dom SÅ. På fredag ses vi igen, men så blir det likadant nästa vecka då barnen ska vara hos mina föräldrar. Är så otroligt tacksam för möjligheten att kunna göra såhär och att våra föräldrar utan att ens tänka efter ställer upp så självklart. Och barnen älskar ju våra föräldrar så otroligt mycket. Vet att dom är trygga där. 
 
Men märker också att L saknar mig en hel del och det är så fint att känna att ens barn saknar en. I helgen var jag själv med barnen då Arvid var iväg på svensexa. L kunde inte somna på lördagskvällen så han fick komma upp och vara vaken en stund med mig, och jag märkte hur han njöt över att få vara nära och sitta i mitt knä. Sen gick vi och la oss tillsammans runt 22.20, ja det blev jättesent för L men en tidig läggning för mig. Det var SÅ mysigt att vara han och jag. 
 
Under söndagen kom Arvid hem igen och då hade vi familjetid. Åkte till en hinderbana och L's nya är att han vill leka Mario och Luigi.. Det är kul när han leker loss och fantiserar så. De senaste 2-3 månaderna så vill han bara kolla på Mario och Luigi på Youtube, jag fattar inte riktigt det roliga men han älskar det. När vi är ute och går och han ser streck i asfalten så brukar han påminnas om Mario och brukar då säga "mamma när jag går över dom strecken kommer jag få SUPERFART som Mario". Haha. Älsklingen. 
 
Något annat som är nytt är att A i stort sett är BLÖJFRI?! Hon har ju i typ ett halvår sagt till när hon behövt göra nr 2 (inte varje gång men då och då). Och förra veckan när Arvid var iväg med barnen i stugan testade han att ta bort den och det gick över förväntan så han fortsatte under hela veckan och när barnen kom hem i helgen så körde jag utan blöja också och det hände inte en enda olycka!!! SÅ GALET! MIN STORA TJEJ!!! Hon har blöja när hon sover, men den brukar vara torr när hon vaknar. 
 
Så i söndags tog jag med mig barnen för att köpa TROSOR till henne. Det var typ ett moment. Och att se A i trosor är det sötaste jag sett! På riktigt så dör jag sötdöden haha. Och ja, hon dras verkligen till färgen rosa... 
 
Och i lördags så hade jag ju en heldag med barnen som sagt då Arvid var iväg. Och vi fick en sån GULDDAG tillsammans. Så fin och bra. Dom tog i "vanlig ordning" sovmorgon, ja, något magiskt har hänt nu under sommaren och jag tackar och tar emot. Sen åkte vi till Oset för att bada. Det var så varmt och skönt och gick så bra att vi stannade i 6,5 h!?!? Ja, det är stressigt att hålla koll på båda barnen när det kommer till vatten och allt sånt, men som jag skrev så gick det över förväntan och alla var nöjda och glada prick hela dagen. 
 
På kvällen hade vi lördagsmys framför TV:n och barnen fick godis och popcorn. Dock är godis inte det bästa L vet... han är mer för chips, popcorn och typ kakor har jag märkt. Så godiset äter han inte ens upp. Ja, så kan det vara minsann. 
 
Annars pratar ju A hela tiden, härmar allt man säger.. 
Båda barnen äter 95% av tiden sjukt dåligt och vill ofta bli matade.... SUCK. Men ibland glimmar det till och dom slukar sina portioner. 
Barnen sover oftast bra måste jag säga. Tackar Gud för det, för oj vad kämpigt det har varit med sömnen. Har dock märkt att A börjat drömma lite ibland nu, får se hur det utvecklar sig. Och som sagt, dom sover minst till 8 varje morgon nu. 
 
Ja, det var väl allt för nu. 
 
KRAM!
Sofia Östhage

Hur tänker ni kring godis o popcorn osv. När får barnen äta det? Vid vilken ålder fick de börja?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress