En tillbakablick på våra senaste dagar
ÅH, vad fina dagar vi har här. Barnen är så nöjda och glada, och allt känns så "enkelt" här. Jag njuter verkligen till fullo och känner mig så tacksam. 
 
En liten tillbakablick på de senaste dagarna;
 
- I lördags träffade vi två vänner och deras två veckor gamla bebis, ljuvliga lilla Esther. Det var så fint att hinna prata om förlossning, det "nya" livet med en nyfödd och annat som hör livet till när man blir föräldrar för första gången. 
 
Känner att jag måste tillägga några tankar jag burit det senaste angående vänskapsrelationer också.. Jag VET att det varit corona och att mycket av det sociala stått "still", MEN, jag har känt den senaste tiden att jag måste bli bättre på att prioritera våra fina vänner. Att höra av mig. Allt sånt. Det blir så lätt att vardagen bara rullar på, och jag är nöjd med att vara med min familj, men såklart så berikas vi ju av våra relationer till vänner också, och det har jag känt att jag saknar. Okej, nog med sidospår. 
 
- I söndags var det lite mulet så då bestämde vi oss för att göra en utflykt till ett utkikstorn här i närheten. I höstas när vi i vanlig ordning kollade på "bonde söker fru" så var det en bonde med i programmet som bor i närheten av min sommarstuga. Han tog med tjejerna till ett utkikstorn och när jag och Arvid såg det sa vi till varandra att "dit måste vi åka i sommar". Så det gjorde vi helt enkelt. Det var SÅ vackert där. Barnen tyckte också det var spännande. KUL! 
 
- Måndagen var helt helt magisk. Det var sol och bad hela dagen lång, både jag och Arvid fick till varsitt träningspass faktiskt och sen på eftermiddagen fick jag idén.. "ska vi inte ut och äta på restaurang hela familjen". Vi frågade min bror om tips och sen bokade vi och sen åkte vi. Och jag måste bara få säga det, DET VAR HELT MAGISKT. Det var inte ens lite jobbigt att ha med barnen?! Det var nästan liten chockartat? Det var så fint med uppklädda barn (här i stugan går vi ju i skitiga kläder eller badkläder bara) och att dom var så glada. Vi kunde sitta ute i bara ärmar utan att frysa. Barnen åt bra, det var god mat, dom var trevliga mot allt och alla, A har börjat säga "hej" till alla hon möter (det är kul för hon har alltid varit så blyg), och L pratar som vanligt med alla han kan (han är familjens lilla sociala "monster" haha). Sen gick vi en promenad i kvällssolen i stan och barnen fick springa och busa. Det var idylliskt och jag kände mig så stolt över min lilla familj och över hur bra vi får ha det. När vi kom hem till stugan igen var klockan över 21 och vi möttes av magisk kvällssol. Det är så vackert här. 
 
- Gårdagen var också hur fin som helst. Det var så fint väder och inte så blåsigt som dagen innan så vi valde att göra en tur med båten till Torsång. Vi packade med pastasallad och åt på en brygga i Torsång och sedan åkte vi till ett café för att köpa kaffe och äta glass. Det är så mysigt att kunna lägga till med båten. Förra sommaren köpte vi tillsammans med min familj en lite större båt (alltså den är fortfarnde väldigt liten, hehe, men större än vår "eka"). Och det är så kul för nu kan man åka lite längre turer och upptäcka med att sjön Runn. Även denna dag var barnen så så nöjda.  När vi kom hem under eftermiddagen så ville barnen bara bada, så jag och Arvid tog varsin cider och satte oss i solstolarna och kollade på barnen och konstaterade att vi har så bra som man nånsin kan ha det. Vi är på en bra plats i vårt äktenskap, barnen leker så bra och har aldrig varit nöjdare i humör och dom tar till och med sovmorgon (L sov till 09.50 i söndags!! och A sov till 08.45, sån himla dröm). TYVÄRR avslutades ju dagen med förlust för Sverige... Usch vad det gör ONT när man går in och känner för en sport med hela hjärtat, haha. 
 
- Idag, onsdag, var det mulet på förmiddagen vilke gjorde att vi åkte till hinderbanan här i Vika för att träna. Det är helt perfekt att åka dit för barnen håller sig sysselsatta med hinderbanan + andra barn som brukar vara där och vi kan träna. Sen när A skulle sova så tog vi en promenad med vagnen och då kunde L cykla. Och sen på kvällen kom min lillebror hit på middag och häng (hans tjej är tyvärr krasslig så hon kunde inte följa med). Barnen fick någon som gav dom full uppmärksamhet och total hängivenhet och inlevelse, SÅ fint att se, och ja, vi alla hade det hur kul som helst. Dom hoppade studsmatta och L fick visa sin nya radiostyrda båt och vi åt gott. Solen kom lagom till middagen också och sen fick vi kvällssol. 
 
 
Här kommer lite blandade bilder från dessa dagar + några dagar förra veckan + midsommar..
 
A pratade hela tiden om "bebis" och ville gärna kolla på bebisen hela tiden. Måste erkänna........ hade sååå gärna velat uppleva A som storasyster!!! Vet inte om det någonsin kommer hända men jag bara vet att hon skulle vara den finaste. Hon är så omtänksam och uppenbarligen älskar hon bebisar!
Stora favoriten, min kusin Esther. Barnen ÄLSKAR henne!
 
 
En av dagarna förra veckan besökte vi ett litet... vad säger man ens, gårdcafé? Dom säljer godaste tunnbröden och fika, allt är sådär härligt hembakat. 
 
 
Jag fixade innehållet till midsommartårtan och Esther pimpade den med vit choklad och jordgubbar. Den var helt magisk och så enkel!!
I grannstugan både mammas kusin Ann-sofie och hennes man Claes förra veckan och båda barnen älskade att gå till dom titt som tätt för att prata lite.
 
Finaste!!
Dom älskar sin morbror! Ögonen GLITTRAR på barnen! <3
Björnen sover....