Min helg i text och bilder
HEJ! Long time no see, igen. Men okej, får bara gilla läget. Så dåliga nätter och så lite tid. Så känns det nu. Är orimligt avis på alla er som har bra nätter. Fattar inte vad det beror på, att vi fått två barn som sover SÅ DÅLIGT. När den ena sover bra, sover den andra dåligt och tvärt om. Det slår verkligen aldrig fel.
 
Men. Vi lever, är friska och det finns mycket att vara tacksam för. Vi kör väl en liten "min helg i text och bilder".
 
Fredag;
Minns inte så mycket av fredagen? Haha. Jag var nervös inför lördagen mest. Vi hade fredagsmys med barnen. Typ så?
 
Lördag;
I lördags sminkade jag + fixade hår (hahah varför tar jag på mig sånt här?) till en stylad bröllopsfotografering. Jag var helt orimligt nervös men resultatet blev över förväntan kände jag.. Så det kändes tillslut bra, vilket var skönt. Men jag vill verkligen bli bättre på detta. Har jag nämnt det? Att jag sminkade en del förut, när jag jobbade på The body shop. Någon liten del av mig längtar efter att få göra mer sånt (inte som heltidsjobb eller så, men kanske lite på sidan av). Men vet ni vad det dumma är? Att jag bryr mig om vad andra ska tycka. Jag VET ju att jag kommer ångra mig om jag inte kör på ändå, för varför ska jag bry mig om vad andra tycker (så länge jag inte gör något dumt mot andra). Jag är rädd att uppfattas som ytlig, att jag är en "bimbo", att jag i allmänhet är en osmart person (och nej, jag är inte allmänt street smart, men ändå). Känns både jobbigt och dumt att tänka så. Okej, då har jag erkänt det också. + en sak till. Vill ju inte heller att det ska vara "du är inte fin som du är, så nu gör jag om dig" utan jag vill ju att det ska vara "du är fin som du är och jag vill lyfta fram dina fina drag". Ja, ni hör ju.
 
Efter jag sminkat så skulle jag och Arvid egentligen ha fixat bokhyllorna jag så länge pratat om men dom var såklart SLUT när vi väl hade bestämt oss för att köra. Så det blev till införskaffa lite stövlar till barnen och sånt istället medan vi ändå hade barnvakt. 
 
Sen åkte vi hem till svärisarna och på kvällen hade vi lördagsmys.
 
Söndag;
Igår åkte Arvid och A iväg till några vänner medan jag och L blev kvar hemma. Så guld värt med kvalitetstid. Så mycket mer tålmodig jag blir när jag inte har en liten A som springer runt benen och skriker hehe. Tror både jag och L uppskattade tiden mycket. Vi målade, var ute och blåste såpbubblor, lekte kurragömma och myste. Lyxade till det med lite godis gjorde vi också. 
 
På kvällen kom bokhyllorna in på Ikea så då tog vi tag i att köpa dom då istället. Det gick ändå smidigt trots att vi hade barnen. Så det var skönt. Nu ska det spacklas, slipas och målas innan det är klart. Men såhär nära har vi aldrig varit. 
 
Arvid kollade på formel 1 på kvällen (intresserar mig tyvärr ingenting, hade varit kul om jag också fastnade men har inte gjort det) och så fixade han med bokhyllorna, sen hann vi inget mer.. Tanken var ju att kolla Robinson och Mästarnas mästare. Men det får bli en kväll i veckan istället. 
 
Här kommer lite bilder: 
Fredagens plugg-outfit. Nej, inte några fancy kläder här hos mig när jag bara pluggar hemma ;) Pedagogerna på barnens förskola har sett mig i alla skick hehe. 
Just det, i torsdags var vi hemma hos svärföräldrarna och L fick hjälpa farmor att plantera lite blommor. Mysigt!
SÅ snygg!!!
Så fina tjejer! <3 
Vi lunchade och fick inte sitta vid samma bord pga pandemin. 
Testade ny modell på solglasögon, så fick lov att fota för att se om jag passade i dom eller inte haha. Vad tycker NI? Tror ni det blev ett köp? ;) 
Mitt lilla gäng!
Arvid och A badade badtunna så A kunde inviga sin nya baddräkt! Hur söööt!
Haha, hon satte sig på "toa". Det där är L's bajsspel han fick av min bror när han fyllde 4. SUCCÈ att köpa något med bajs till en 4-åring säger jag. Dom leker med den varje dag. Man stoppar ner en bajskrov i toaletten och så ska man trycka på en knapp och så FLYGER den sen upp hahah. 
Där satt hon och läste bok hehe.
Och en bild från när vi hade lite egentid. Min stora lilla kille. ÄLSKAR dig!