MIN LEON
Min älskade son. Jag vet inte vart jag ska börja. Men jag antar att det bara är att sätta igång. Min lilla 4-åring. Du är SÅ tapper. Du har gjort alldeles för många sjukhusbesök redan i ditt liv, men du har alltid alltid alltid skött dig så bra och varit så duktig. Det började så tidigt för dig i livet med alla dessa sjukdomar. När du var sex månader fick du din första feber och den har du i stort sätt haft vad 3-6:e vecka ända sedan dess (något längre uppehåll har skett någon enstaka gång). Så många planer vi fått ställa in. Så utslagen du bara ligger där med hög feber. Nu börjar du själv märka när det är på gång, du kan nästan förvarna oss. 
 
Och så har du din astma. Hostan som också började nånstans runt sex månader. Så många nätter du hostat dig igenom nätterna, spytt. Men du är så duktig med din medicin också som du tar dagligen. Oftast går det av sig själv i princip, du vet att du måste. 
 
Det är så mycket enklare att vara din mamma nu efter att vi tagit bort en av dina mediciner. Som faktiskt gjorde din personlighet till en annan. Visst, du är en 4-åring, du har dina känslor. Men det är så annorlunda nu. Och jag är så ledsen för att vi stoppat i dig ett GIFT under nästan två år av ditt liv. Jag är så ledsen för alla de bråk vi haft som förmodligen berodde på din medicin.
 
Älskade son. Du är så mild, varm och kärleksfull. På ditt kalas med mor och farföräldrar så utbrast du under fikat "jag älskar det här", och det är lite så du är. Mitt i bra och fantastiska stunder så är du så duktig på att uttrycka vad du känner "det är helt fantastiskt mamma" kan du säga när vi ska gå och fika. Du vet också hur du ska få oss alla runt om dig att smälta, spciellt om du gjort något du inte får, "jag är glad att se dig mamma" säger du ofta då och ger mig en kram. 
 
Jag är glad att se dig. Min älskade 4-åring. Vi har mycket kvar att gå igenom ihop, att upptäcka, bråka om och lära oss om. Jag ser så fram emot att få fortsätta upptäcka livet genom dina ögon. Min fina, omtänksamma och härliga lilla pojke, som kan låttexterna på så många sånger, som fortfarande älskar fordon mer än något annat (leksaker), som gärna sjunger i sin nya microfon, eller cyklar, eller åker pulka, skidor - snabbt ska det gå. Och spelar tv-spel såklart, med pappa på helgerna. Du vill gärna berätta om dina vänner till andra, och beskydda din lillasyster på förskolan (lite för mycket ibland kanske haha). 
 
Mamma älskar dig såhääääääär mycket *visar med armarna*.
 
Du är bäst. 
 
 
Jennie

Så fint skrivet!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress