Grattis till vår 2-åring!
Ja, nu har vi en 2-åring här hemma. Återigen ställer jag mig frågan; VAR TAR TIDEN VÄGEN? Hur galet är det inte att det har gått två år sedan jag gick runt med värkar på A6 och funderade på om det var nu det skulle dra igång eller inte? Och så gjorde det de senare på natten och från första värk (hemma) tills hon var ute tog det mindre än 2 timmar. Helt galet, men så fantastiskt.
 
Är tacksam varje dag för min älskade lilla tjej. Hon som gjorde mig till 2-barnsmamma. 
 
Hon är så spexig, rolig, glad, påhittig, bestämd och så söt. Hon är också lite blyg ibland. OCH så är hon väldigt bestämd över hur hon vill att nattningarna ska gå till. "fiiiilt" *vi ger henne filten*, "iiiinte filt" *vi tar bort den*, "fiiiilt" *vi ger henne filten* och så kan det hålla på. Sen säger hon "klappa miiig" och "bä bä vita lamm", men nej, här nöjer hon sig inte med att vi sjunger "bä bä vita lamm" utan då lägger hon till "bä bä vita lamm, yeah" och då ska vi alltså sjunga versionen som innebär att man sjunger "och söndagskjol till mor YEAH". HAHAH. När vi sjunger "yeah" så sträcker hon även upp händerna i luften. Haha ja, hon vet vad hon vill denna lilla tjej och vi försöker hänga på så gott det går. 
 
Men gårdagen då. Vi fick VÄCKA barnen med sång, det har aldrig hänt tidigare pga att de alltid vaknar så tidigt. Men det var SÅ mysigt att sjunga och komma in med paketen till henne. Vi serverade "nalle-mackor" (första gången dom ätit nutella). Och paketen blev succé och L hade valt ett paket till henne helt själv. Så kul. 
 
Vår stora lilla tjej. Grattis på din 2-årsdag! Vi älskar dig SÅ!